Princíp činnosti sušičky potravín
Na dosiahnutie čo najlepších výsledkov pri práci so sušičkou použiie tieto pokyny ako základný návod a všetky postupy priebežne dopĺňajte o svoje vlastné poznatky. Zaznamenávajte si jednotlivé postupy, najmä váhu sušených potravín, čas potrebný na dokonalé vysušenie a podobne. Sušené ovocie a zelenina sú vhodnými pochúťkami pre okamžitú spotrebu. Po namočení do vody však môžu poslúžiť pri príprave polievok, šalátov alebo kompótov. Sušenie potravín je obľúbená metóda vzhľadom na svoju jednoduchosť, nenáročnosť na miesto a vybavenie. Sušenie je metóda založená na odstraňovaní vody z potravín ich zohrievaním za súčasného odvádzania unikajúcej vlhkosti od sušených potravín. Mnohé potraviny strácajú svoju vlhkosť veľmi rýchlo už v počiatočných fázach sušenia, čo znamená, že absorbujú väčšie množstvo tepla a uvoľňujú väčšie množstvo pary.
Súčasť balenia:
- návod na použitie
- recepty
- tabuľka sušenia pre ovocie
16,90 €